Servicii Stomatologice Oferite in Bucuresti


Stomatologie copii: Prima programare la medicul dentist ar trebui sa aiba loc in jurul primei aniversari a copilului. Vizitele regulate ne ajuta sa definim identitatea zambetului micutului dumneavoastra.


Estetica dentara: Procedurile de estetica dentara au rolul de a-ti infrumuseta dantura, de a crea un zambet stralucitor si cu un aspect cat mai natural.

Ortodontia: Medicul ortodont este specializat in gasirea si stabilirea solutiilor de indreptare a dintilor prin aparate dentare fixe sau mobile in scopul alinierii fizionomice si functionale a acestora. Aceste solutii se adreseaza atat copiilor, adolescentilor, cat si adultilor deoarece progresele in ortodontie sunt foarte mari si aparatele utilizate sunt din ce in ce mai estetice si mai performante. Conform ultimelor studii, unul din cinci pacienti purtatori de aparat fix are peste 30 de ani.

Implantologia dentara: Implantul dentar este solutia optima in cazul pierderii unui dinte, ce pastreaza intacti dintii invecinati, sporind astfel calitatea vietii dumneavoastra.


Odontoterapia: In prezent, pacientului nu trebuie sa-i mai fie teama de durere in cabinetul dentar, deoarece manoperele potential cauzatoare de durere se efectueaza numai dupa o anestezie prealabila. Daca leziunea dentara este depistata in stadiu incipient, cu atat e mai simplu, sacrificiul dentar este mai mic, costurile sunt reduse si necesita mai putine sedinte de tratament. De aceea recomandam controlul o data la 6 luni.


Protetica: Realizam toate tipurile de lucrari dentare fixe si mobile in cazul distructiei masive a coroanei dentare sau a pierderii dintilor, refacand astfel integritatea acestora si redand zambetul pierdut.

Chirurgie: Molarii de minte creeaza probleme serioase multor persoane, de la durere, inghesuirea dintilor, carii la nivelul dintilor limitrofi, pana la complicatii infectioase(abcese). De aceea recomandam extractia lor in aceste situatii.


Parodontologie: Tratamentul bolii parodontale(“parodontozei”) este bazat pe controlul infectiei, prevenirea distrugerii tesuturilor si mobilizarii dintilor. Prezentarea din timp la medic este esentiala!Beneficiază în fiecare zi de discount-uri de până la 60% !