Oferta Tratament Boala Parodontala

Laserul este o tehnologie moderna, care a revoluționat multe industrii, inclusiv pe cea stomatologica. Desi se afla la inceput, rezultatele sunt promitatoare, mai ales
pentru pacientii care sufera de boala parodontala.Desi afectiunile parodontale (gingivita, parodontita, parodontoza avansata) afecteaza in mod surprinzator 1 din 3 persoane, rezultatul final fiind pierderea dintilor, aceastea sunt tratate cu superficialitate de catre majoritatea pacientilor.


Oferta Limitata, Profita Acum !

Lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi

Prin folosirea acestui formular acceptati ca datele D-voastra sa fie procesate si stocate de catre diagnomed.ro.

Sau suna-ne la:

Oferta Valabila Pana la 22 Decembrie

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Oferta Tratament Parodontoza

De la 2500 RON
Incepand cu 1000 RON*Pretul poate varia in functie de stadiul evolutiv al bolii parodontale - gradul de afectare al tesuturilor, numarul si dimensiunea pungilor parodontale si numarul de sedinte necesare. Contacteaza-ne si programeaza o consultatie pentru un diagnostic precis.

Ce este boala parodontala?

Boala parodontala este o afectiune a tesutului si a osului care sustine dintii.
Stadiile bolii parodontale sunt gingivita (o forma superficiala) si parodontita (o forma ireversibila, care afecteaza osul).

Gingivita, primul stadiu al bolii parodontale, se manifesta prin sangerari in timpul periajului dentar, miros neplacut al gurii (halenas) si, uneori, dureri sau mancarimi ale gingiilor.

Daca nu acorzi suficienta atenaie acestor semne, se ajunge la o forma ireversibila, numita parodontita. Pe langa simptomele prezentate mai sus, apar retrageri ale gingiei, dintele devine mobil si, de cele mai multe ori, cade. Forma agresiva de parodontita afecteaza persoanele tinere, iar cea cronica, pe cei cu diabet si probleme de circulatie a sangelui.

Principalele cauze care duc la apariția acestei afecțiuni sunt:

 • Igiena orala precara;
 • Fumatul;
 • Bolile cronice, cum este diabetul;
 • Unele medicamente.

Protocolul LASER pentru tratamentul bolii parodontale este alternativa ideala la tratamentul clasic, cu bisturiu, freze de os si fire de sutura a lamboului conventional. Procedura este conceputa pentru a oferi un tratament de regenerare mult mai putin dureros si mai putin invaziv pentru pacientii care sufera de diverse forme ale bolii parodontale.


Este alternativa blanda, fara incizii, a chirurgiei parodontale cu lambou. Energia emisa de laser  vaporizeaza in mod selectiv doar bacteriile si tesuturile afectate de boala  din santul gingival si pungile parodontale. Laserul folosit de noi are o lungime de unda de 940 nm, fiind cel mai bine absorbit de hemoglobina si oxigemoglobina. Aceste caracteristici explica actiunea selectiva doar asupra tesuturilor afectate si bacteriilor cauzatoare de boala care atrag energia laserului si sunt distruse de aceasta. La acelasi nivel de putere tesuturile sanatoase nu sunt afectate.

Tratamentul Parodontal Laser se adreseaza tuturor celor care au boli ale parodontiului cunoscute ca parodontite marginale (parodontoze) in toate stadiile lor.
Multi dintre cei afectati refuza tratamentul traditional chirurgical cu lambou din cauza fricii.
Acesti pacienti risca sa piarda dintii si sa dobandeasca alte probleme de sanatate generala determinate de boala parodontala. Pentru ei solutia salvatoare este alternativa blanda – Tratamentul Parodontal Laser

Semne ale bolii parodontale sunt:  sangerarile gingivale la periaj sau la folosirea atei dentare,  retragerea gingiilor si respiratie urat mirositoare. In cabinet putem face o diagnosticare corecta dupa o serie de radiografii pentru evaluarea suportului osos din jurul dintilor. Evaluarea gingiei o facem cu o sonda parodontala prin masuratori pentru fiecare dinte. Instrumentul este plasat intre gingie si dinte, orice valoare mai mare de 3mm insotita de sangerare reprezinta semn de boala parodontala.

Inainte de Tratamentul Parodontal Laser se administreaza o doza minima de anestezic local, pentru  a preveni orice posibil disconfort.
Fibra laserului este introdusa in interiorul pungii parodontale de unde este eliminat  tesutul afectat. Prin miscari fine si repetate conducem laserul pe toate suprafetele pungilor parodontale. Acesta are o emisie de energie prin care indeparteaza in mod selectiv bacteriile si tesuturile bolnave.
Tartrul este indepartat cu instrumentele de mana si ultrasonice de la nivelul radacinilor dintilor.

REZULTATE

Tratamentul Parodontal Laser stimuleaza regenerarea tesuturilor parodontale prin activarea celulelor proprii organismului si reatasarea gingiei de dinti. Astfel gingia si osul pierdut au conditii sa se refaca in timp. In cateva luni putem astepta o reducere la jumatate a pungilor parodontale!
Eficienta deosebita a Tratamentul Parodontal se manifesta in special la formele incipiente si moderate ale bolii cand putem spera in vindecare. In formele severe, avansate, produce o imbunatatire a sanatatii parodontale si o reducere semnificativa a ritmului evolutiei bolii.

AVANTAJELE TRATAMENT PARODONTAL LASER

 • Tratamentul parodontal laser are rezultate clinice superioare fata de chirurgia parodontala cu lambou;
 • Pastreaza tesutul gingival sanatos in loc sa il indeparteze;
 • Reduce retractia gingivala postoperatorie;
 • Elimina infectia, curata in profunzime si sterilizeaza pungile parodontale;
 • Elimina sangerarea gingiilor;
 • Reface atasarea gingiei de dinti;
 • Este mai putin traumatizant, disconfortul din timpul si dupa tratament este mult redus in comparatie cu procedura chirurgicala cu lambou. Perioada de recuperare este sub 24 ore. In cele mai multe cazuri pacientii se simt destul de bine incat se intorc la serviciu in aceeasi zi.

Dupa realizarea tratamentului sunt indicate controale periodice si respectarea indicatiilor pentru a mentine rezultatele obtinute in urma tratamentului cu laser.

*Pretul poate varia in functie de stadiul evolutiv al bolii parodontale – gradul de afectare al tesuturilor, numarul si dimensiunea pungilor parodontale si numarul de sedinte necesare. Contacteaza-ne si programeaza o consultatie pentru un diagnostic precis.