Endodontie

Tratamentul endodontic are ca scop indepartarea, curatarea si dezinfectarea camerei pulpare si canalelor radiculare atunci cand apar procese inflamatorii sau infectioase.

Dupa efectuarea tututor acestor pasi va ramane un spatiu liber ce trebuie acoperit pentru ca microbii sa nu avanseze catre aceasta zona. Asadar va fi nevoie de obturarea canalelor cu ajutorul unui material special ce nu provoaca efecte adverse, fiind bine asimilat de catre organism.
In Clinica DiagnoMed, tratamentul endodontic este realizat de catre un medic specialist endodont ce are la dispozitie aparatura performanta de ultima generatie precum microscopul operator, micromotor endodontic, instrumentar rotativ, sistem de injectare la cald a gutapercii. Pregatirea continua, experienta medicului specialist endodont si conditiile cele mai bune de desfasurare a manoperei terapeutice asigura pacientului un tratament endodontic calitativ si predictibil.

De ce sa alegeti un tratament de canal realizat de medicul specialist endodont la microscop?

N

Endodontia este o specializare importanta a medicinei dentare, care necesita:

– Timp
– Studii Post-Universitare de specialitate
– Tehnologie mereu innoita
– Control riguros al calitatii

N

Personalizarea tratamentelor

Precum fiecare pacient prezinta propriile caracteristici si nevoi, la fel si fiecare dinte prezinta particularitatile sale. Asadar, interventiile trebuie personalizate intr-o anumita masura, pentru a obtine cel mai bun rezultat.

N

Specializarea tratamentului

Deciziile terapeutice ale medicului trebuie sa fie bazate pe cunostinte medicale de actualitate, care se obtin in urma studiului permanent, ceea ce necesita timp si investitii in materiale.

N

Reevaluare Gratuita

Intrucat orice tratament endodontic, chiar si perfect efectuat, necesita controale regulate. De aceea, va oferim reevaluare GRATUITA la 6, 12 si 24 de luni. Astfel, calitatea terapiei este verificata constant pentru a preintampina orice problema.

N

Dinti sanatosi

Pentru ca dintii dumneavostra sunt deosebit de importanti si nu exista alternativa terapeutica identica, din punct de vedere calitativ, cu cea biologica.

N

Rezultate dovedite

Apeland la serviciile unui medic specialist endodont, beneficiati de un tratament corect, a carui sansa de reusita poate ajunge pana la 98,5%.

N

Tehnologie de varf

Pentru ca investitiile in tehnologiile noi sunt mereu necesare, pentru a putea mentine constant un nivel crescut a terapiei efectuate.

N

Raport calitate/pret

Fiindca orice interventie medicala de calitate are un onorariu corespunzator.

N

Calitatea tratamentului

Practicarea unor tarife „low cost” presupune tratarea unui numar crescut de pacienti intr-un interval de timp redus, ceea ce inseamna o atentie redusa fata de nevoile si necesitatile pacientului.

Contacteaza-ne acum pentru a beneficia de reducerile de sezon pentru tratamentele endodontice !