Endodontie La Microscop


Tratamentul canalului radicular este o secventa de tratament pentru pulpa infectata a unui dinte care are ca rezultat eliminarea infectiei si protectia dintelui decontaminat de invazie microbiana viitoare. Spatiul endodontic contine In mod natural tesutul nervos, vase de sange si alte entitati celulare. Impreuna, aceste elemente constituie pulpa dentara. Terapia endodontica implica Inlaturarea acestor structuri, permeabilizarea, curatarea si decontaminarea cu solutii de irigatii plus metoda adjuvanta pentru sterilizarea canalelor radiculare cu ajutorul LASER-ului dentar, iar spatiul astfel eliberat este obturat (umplut) cu un material special in functie de situatia clinica. Endodontia include atat tratamente endodontice primare, cat si secundare, precum si interventii chirurgicale periradiculare, care sunt utilizate In general pentru dinti care au Inca un potential de salvare.

Oferta Valabila Pana la 1 Decembrie

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tratament Endodontic La Microscop

Tratament de canal monoradicular 450 lei

Tratament de canal biradicular 550 lei

Tratament de canal pluriradicular 700 lei

Tratament de canal molar de minte 1000 lei

Retratament de canal monoradicular 600 lei

Retratament de canal biradicular 700 lei

Retratament de canal pluriradicular 900 lei

Inainte de efectuarea terapiei endodontice, este necesar un diagnostic corect al pulpei dentare si a tesuturilor periapicale inconjuratoare. Acesta permite medicului specialist endodont sa aleaga optiunea de tratament cea mai potrivita, permitand conservarea si longevitatea dintilor si a tesuturilor din jur.

Oferta Limitata, Profita Acum !

Lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi

Prin folosirea acestui formular acceptati ca datele D-voastra sa fie procesate si stocate de catre diagnomed.ro.

Sau suna-ne la:


Exista multe motive clinice pentru necesitatea tratamentului endodontic, dar exista mult mai multe motive practice pentru salvarea dintelui natural. Tratamentul endodontic va ajuta sa va mentineti zambetul natural, sa continuati sa mancati alimentele pe care le iubiti.

Cu grija adecvata, majoritatea dintilor care au beneficiat de un tratament de canal pot dura o viata.


Sistem Aparat Dentar Metalic Fix
Torque Aparat Dentar Metalic Fix
Angulare Aparat Dentar Metalic Fix
Rezistenta Aparat Dentar Metalic Fix

Endodontia

Tratamentul endodontic are ca scop indepartarea, curatarea si dezinfectarea camerei pulpare si canalelor radiculare atunci cand apar procese inflamatorii sau infectioase.