Despre DiagnoMed

Clinica DiagnoMed este un concept modern, unic, care se adreseaza prin atmosfera, dotare si calitatea actului medical unui segment premium din piata de stomatologie, mentinand tarifele in Romania la nivelul mediu al pietei.
Indiferent de problemele stomatologice pe care le ai, gasesti in clinica noastra cea mai potrivita rezolvare. Suntem mereu atenti atat la sanatatea ta cat si la bugetul tau, de aceea vei gasi intotdeauna la noi cel mai bun raport pret/calitate.

Clinici Stomatologice Bucuresti

Totul a plecat de la un vis frumos, acela de a lucra in echipa, alaturi de tineri profesionisti specializati fiecare pe domeniul lui, al caror scop este de a oferi servicii stomatologice personalizate cu profesionalism. In prezent suntem o echipa bine pregatita si pasionata de ceea ce facem, pe care o poti cunoaste chiar aici pe site, la sectiunea “Echipa”!

Clinica stomatologica Bucuresti

DiagnoMed intelege nevoile pacientilor. Generozitatea spatiului si dotarile de top asigura confortul si tratamente de foarte buna calitate. Profesionalismul si amabilitatea personalului, va face din vizita ta la dentist o experienta de neegalat, multumindu-te din toate punctele de vedere.

Clinica Stomatologica Bucuresti

Activand intr-un domeniu in continua evolutie, cursurile si congresele la care participam vorbesc despre dorinta noastra de continua perfectionare.
Progresul tehnologic cunoscut de medicina dentara permite astazi practicarea unei stomatologii moderne, dominata de tehnici noi, inovatoare, cu multiple posibilitati de tratament, lipsite de durere, menite sa va inlature teama, sa faca din vizita la dentist o experienta placuta, si sa va readuca zambetul pe fata.

Clinica DiagnoMed aduce in prim plan calitatea, seriozitatea si eficienta actului medical pe termen lung. Avand sisteme ultramoderne de igiena si sterilizare, pardoseala antibacteriana, echipamente moderne si sigure, fac ca siguranta si confortul pacientilor nostri sa fie reguli de aur ale clinicii noastre.
DiagnoMed se situeaza in topul celor mai bune si sigure clinici stomatologice respectand toate standardele europene. Este timpul sa alegi o clinica stomatologica moderna precum DiagnoMed!

Recenzii

Un grup de medici extrem de bine pregatiti, atat din punct de vedere deontologic, dar si profesional,de la Clinica DiagnoMed,  au redat sotiei mele zambetul pe care si l-a dorit atat de mult. Tratamentul profesionist, maniera comportamentala fara repros, precum si implicarea personala au fost cele care au facut ca astazi sotia mea sa poata zambi tot timpul. Multumesc, DiagnoMed!

Andrei B

Fetita mea are probleme dentare inca de mica, dandu-ne seama de acest fapt foarte tarziu. Am vizitat multi doctori pana sa ajungem la dl dr. Vlad Hortopan, insa nici unul n-a reusit sa o faca sa comunice si sa se simta in largul ei in timpul controlului medical asa cum a reusit dl Hortopan. Inca de la prima vizita, experienta controlului stomatologic a devenit una placuta, chiar daca fetita nu putea vorbi la inceput si nu stia pana de curand nici sa citeasca. Calmul si rabdarea il recomanda atat pe el cat si pe colegii lui.

Gina A

Stiti cat am cautat un specialist bun, iar aici l-am gasit pe Dr Teodor Nicolae un super doctor, stie ce face si face bine, tot respectul din lume. Am avut probleme cu niste extractii incomplete, am alergat din doctor in doctor, dar fara rezultate. In urma consultatiei efectuate de Dl. doctor durerile au incetat, am reinceput sa mananc tot ce imi place si nu mai am nevoie de nimic. Va multumesc ca existati, va felicit pentru tot ce faceti.

Crina N

Atat medicii cat si intreaga echipa sunt de apreciat pentru profesionalismul lor, in special pentru explicatiile oferite despre tratament, preventie si interdictii. Multumesc DiagnoMed

Ionut T