All On 4


Uneori, denumite „dinti in aceeasi zi”, „Dinti intr-o zi” si asa mai departe, All on 4 este un tratament revolutionar care ne permite sa oferim pacientilor un set complet de punti fixe pe implanturi intr-o singura zi.


Cum functioneaza All on 4?


La DiagnoMed efectuam mai intai o examinare initiala pentru a ne asigura ca All on 4 este cel mai bun tratament pentru pacient.
Pentru a stabili acest lucru, vom efectua scanari de inalta tehnologie si vom folosi software de planificare a implanturilor. Daca pacientul continua acest tratament, i se va acorda o programare pentru tratament All on 4, unde se vor insera 4 implanturi. Vom fixa apoi puntile foarte durabile la aceste implanturi si tratamentul este complet. Dupa 10 zile, firele vor trebui scoase, fie de catre noi, fie de catre medicul stomatolog local.

Oferta Valabila Pana la 17 Septembrie

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

All On 4

20000 RON
Redus la 15999 RON

Sunt fricos, tratamentul All On 4 este dureros?


Toate tratamentele cu implanturi sunt efectuate sub anestezie locala de catre medicii nostri de inalta calificare, astfel incat pacientii pot fi siguri ca vor fi in maini sigure si nu vor simti nimic in timpul tratamentului.Dupa cateva zile, poate exista o anumita senzatie de sensibilitate sau tensiune, dar acest lucru este perfect normal, iar personalul nostru va oferi sfaturi cu privire la gestionarea eficienta a acestora cu calmante. Desi tratamentul in sine este rapid, permitem pacientilor sa puna intrebari in timpul consultatiilor.

Oferta Limitata, Profita Acum !

Lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi

Prin folosirea acestui formular acceptati ca datele D-voastra sa fie procesate si stocate de catre diagnomed.ro.

Sau suna-ne la:

De ce este benefic All On 4 pentru pacienti?


Pacientii care au pierdut multi dinti, cei care in prezent poarta o proteza detasabila, care poate provoca rani sau se misca; sistemul All on 4 ofera o solutie permanenta care are un aspect natural si se simte la fel ca dintii naturali. Datorita naturii rapide a acestui tratament, pacientii vor avea zambetul in 24 de ore, ceea ce inseamna ca exista o perioada de tratament minima prin putine intalniri, ceea ce este excelent pentru persoanele cu un program aglomerat. La DiagnoMed, oferim si preturi atractive, facand din aceasta o solutie accesibila.


CONCEPTUL DE TRATAMENT ALL-ON-4® – BEST IN CLASS

Solutia minim invaziva pentru reabilitare protetica fixa de arcada edentata complet, pentru satifactia maxima a pacientului. Conceptul All-on-4® este o formula de succes demonstrat stiintific si este considerat cea mai buna optiune disponibila pe piata, prin care se reabiliteaza full-arch pe un numar redus de implanturi. Multe sisteme de implanturi incearca sa imite acest concept inventat de Nobel Biocare, insa noi oferim singura solutie originala si documentata stiintific care demonstreaza succesul. Conceptul All-on-4® aduce un grad maxim de satisfactie pacientului prin Functia Imediata pe care o putem aplica implanturilor, protetica adaptata Multi-unit si rezultate estetice optime.

De ce sa alegi tratamentul All-on-4®?

N

Ofera pacientilor o imbunatatire a functiei imediate, a esteticii si foneticii.

N

Un nivel favorabil de os pentru implanturile axiale si inclinate.

N

Ofera o maximizare a spatiului anterior/posterior in timp ce sunt evitate structurile anatomice importante.

N

Ajuta la evitarea procedurilor de grefare complexe si nesigure, crescand rata de acceptare a pacientului.

N

Un timp mai scurt de tratament si un cost mai redus in comparatie cu alte modalitati conventionale de tratament cu implanturi.

N

Rata mai mare de supravietuire cu un follow-up de pana la 10 ani in mandibula si pana la 5 ani in maxilar.

N

Stabilitate foarte ridicata cu doar 4 implanturi.

N

Costuri mai mici.

Imbunatatire rapida a calitatii vietii

O reabilitare protetica fixa de arcada edentata complet realizata in aceeasi zi duce rapid la cresterea satisfactiei pacientului in ceea ce priveste functia, estetica, vorbirea si stima de sine.

Un timp de tratament mai scurt

Inclinarea implanturilor posterioare evita necesitatea unor proceduri de grefare osoasa consumatoare de timp, in timp ce incarcarea imediata scurteaza timpul de finalizare a tratamentului.

Contacteaza-ne pentru a programa o consulatie!