Albire Dentara Cu Laser


Un zambet plin de incredere este atuul oamenilor care traiesc sanatos, linistit si cu mai multa incredere in sine.


Dar ce putem sa facem atunci cand zambetul nostru nu are culoarea pe care ne-o dorim ?
In ciudat faptului ca este cel mai rezistent tesut din organismul uman, smaltul dentar prezinta microcavitati si microfisuri care permit depunerea de resturi alimentare.
Pigmentii alimentari preveniti de la fumat, consumul de cafea sau vin rosu, ceai negru sau verde, obiceiurile alimentare necorespunzatoare, efectul unor medicamente sau pur si simplu trecerea anilor, pot duce la schimbarea culorii dintilor pana la aproape galben.
Din acest motiv albirea dentara poate sa reprezinte revenirea zambetului stralucitor, alb, tanar, dar si cresterea increderii de sine.
Tehnologia laser a evoluat considerabil in ultimii ani, avand avantajul progreselor tehnologice.

Oferta Valabila Pana la 17 Februarie

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

All On 4

20000 RON
Redus la 15999 RON

Metodele de albire dentara pot dura pana la 14 saptamani acasa, dar cum nu toti avem timpul sau rabdarea necesara. Aceste metode nu permit controlul asupra tipului de lampa folosit sau asupra tipului si concentratiei gelului de albire folosit. Sursa ideala de energie ( Laser sau Lampa ) ar trebui sa fie una de mare intensitate, capabila sa activeze la nivel molecular peroxidul de hidrogen, protejand in acelasi timp pulpa si smaltul dentar.
Clinica Diagnomed va pune acum la dispozitie o metoda rapida, eficienta si sigura de albire a dintilor: Albirea Dentara cu Laser.

Oferta Limitata, Profita Acum !

Lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi

Prin folosirea acestui formular acceptati ca datele D-voastra sa fie procesate si stocate de catre diagnomed.ro.

Sau suna-ne la:

Procedura de albire cu laser este surprinzator de simpla: laserul activeaza o solutie ( gel ) de albire pe baza de peroxid de hidrogen, reusind sa readuca acel zambet pe care ni-l dorim cu totii. Intreaga procedura este conceputa sa dureze putin, sa fie comoda pentru pacient, dar in acelasi timp fiind sigura si prezentand rezultate spectaculoase.


Una dintre cele mai noi tehnologii de albire pe baza de laser o reprezinta laserul EPIC™, patentata in Statele Unite si oferita de DiagnoMed la preturi promotionale.

Avantaje ale albirii cu laser:

N

Este cea mai eficienta solutie existenta la ora actuala

N

Nivelul de albire este spectaculos: se pot obtine dinti cu pana la 12 nuante mai albi intr-o singura sedinta

N

Contrar parerilor nedocumentate, albirea dentara cu laser evita excesul de caldura, oferind un confort sporit pacientului, ridicand si nivelul sigurantei in acelasi timp

N

Tratementul nu afecteaza smaltul sau pulpa dentara datorita biocompatibilitatii crescute

N

Timpul de lucru mediu este de aprox. 20 de minute, facand albirea pe baza de laser una dintre cele mai rapide si putin invazive metode existente

N

Efectele albirii se pot prelungii pana la 3 ani daca vei respecta regulile de igiena pe care medicii nostri ti le vor recomanda

N

Laserul EPIC™ a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration) dupa ani de zile de cercetare si teste

N

Permite tratamentul si asupra dintilor sensibili datorita posibilitatii de ajustare a energiei aplicate

Albirea se realizeaza in cabinet, fiind o procedura neinvaziva iar tratamentul este foarte rapid.